Velux rolgordijn

Heb jij een kamer met een Velux dakraam? Dan hoort daar natuurlijk een mooi Velux rolgordijn bij. Het straalt sfeer uit, waardoor jouw interieur nóg mooier uit de verf komt. Maar daarnaast is het natuurlijk ook functioneel. Zo zijn onze dakraam rolgordijnen volledig verduisterend en warmte reflecterend.

Ze worden geleverd met een gesloten cassette aan de bovenkant en speciale zijprofielen. Zelf monteren? Dat is heel eenvoudig. In slechts enkele stappen is jouw dakraam rolgordijn klaar voor gebruik. Onze dakraam rolgordijnen zijn geschikt voor de meest gangbare Velux® dakramen.

Ons dakraam rolgordijn

Een functionele oplossing voor jouw dakraam die bovendien sfeer meegeeft aan de betreffende ruimte; de oplossing is een dakraam rolgordijn. Gaat het om een dakraam in je slaapkamer? Dan moet het rolgordijn natuurlijk ook een verduisterende werking hebben.

Daarom leveren wij dakraam rolgordijnen met een speciale zilverkleurige coating aan de achterzijde van de stof, waardoor het rolgordijn zowel een verduisterende als isolerende werking heeft. Daarnaast voorkomen de zijprofielen de laatste lichtkieren. Een volledig verduisterde ruimte gegarandeerd!